Κεντρική Γυναίκες Δικαιουλάκος: «Ο Βασιλιάς των τίτλων»

Δικαιουλάκος: «Ο Βασιλιάς των τίτλων»

Τζώρτζης Δικαιουλάκος Σκίο

Βασιλιά των τίτλων αποκαλούν στην Ιταλία τoν Τζώρτζη Δικαιουλάκο.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο με την Φαμίλα Σκίο, στην Ιταλία και έγραψε ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό του ως προπονητής. Είναι ο πλέον επιτυχημένος Έλληνας τεχνικός στο μπάσκετ γυναικών στην Ευρώπη και δικαίως έχει κατακτήσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Οι Ιταλοί τον αποκαλούν «Βασιλιά των τίτλων» και καταμετρούν τόσο τα τρόπαια όσο και τις νίκες που σημειώνει. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μετρά 20 νίκες έναντι 3 ηττών σε παιχνίδια που έχουν κρίνει τίτλους. Και η σεζόν συνεχίζεται καθώς η Σκίο θα διεκδικήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα γυναικών.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Ιταλικής Λίγκας έγραψαν:
«ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… Μετά το Final Four της Frecciarossa, το απίστευτο ρεκόρ του προπονητή της FamilaWuber Schio, Γεωργίου Δικαιουλάκου σε αγώνες “win or go home” ανεβαίνει ξανά: ο Έλληνας είναι πλέον στο 20-3 τις τελευταίες τρεις σεζόν μεταξύ του Σούπερ Καπ, του Κυπέλλου Ιταλίας, των Playoffs του Πρωταθλήματος και των Playoffs της EuroLeague Women. Τέλος, προφανώς είναι ακόμα αήττητος στο Κύπελλο Ιταλίας: εννέα παιχνίδια, εννέα νίκες. Ο Βασιλιάς των τίτλων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…