Κεντρική Β' Εθνική Δελέγκος: «Σημαντική νίκη με μέτρια εμφάνιση»

Δελέγκος: «Σημαντική νίκη με μέτρια εμφάνιση»

kostas delegkos vikos ioannina jpg

Οι δηλώσεις του Κώστα Δελέγκου μετά τη νίκη επί των Σοφάδων

Ο Βίκος πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στον φετινό 2ο Όμιλο της National League 1 και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Κώστας Δελέγκος, μετά το ματς με τους Σοφάδες χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη παρότι προήλθε με μέτρια εμφάνιση και έχοντας 17 χαμένες βολές και 22 λάθη!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, παρ’όλο που ήρθε μετά από μια μέτρια εμφάνιση. Είναι σημαντικό και δύσκολο να κερδίζεις εκτός έδρας σε αυτή την κατηγορία, και ειδικά όταν δεν είσαι σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ, στην μεγαλύτερη διάρκεια, ελέγξαμε το ματς, αλλά είμασταν πάρα πολύ άστοχοι, κυρίως στις βολές που αστοχήσαμε σε 17 αλλά και πολύ επιπόλαιοι, κάνοντας πολλά λάθη, αβίαστα, 22 στο σύνολο.

Οι Σοφάδες, είναι μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα, νεανική, με μεγάλη ενέργεια και καταφέραμε να τους κρατήσουμε πολύ χαμηλά στο σκορ.

Κραταμε τη νίκη λοιπόν και τον χαρακτήρα που δείχνουμε σιγά σιγά σαν ομάδα και από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο εξίσου δύσκολο ματς με τον Αίολο Αγυιάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …