Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Αταμάν: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Εργκίν Αταμάν

Τα λάθη που έγιναν και διόρθωσε για να φτάσει στη νίκη ο Παναθηναϊκός, ανέλυσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν αφού πρώτα ύψωσε τις γροθιές του και πανηγύρισε μαζί με τους οργανωμένους και όχι μόνο, τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε, στη συνέχεια ανέλυσε τον τρόπο που κέρδισαν «πράσινοι», τα λάθη που έγιναν αλλά διόρθωσαν, καθώς επίσης και την καθοριστική αμυντική λειτουργία του Καλαϊτζάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Αν νικήσεις έναν από τους πιο σημαντικούς αντιπάλους σου για τα play-offs, για το πλεονέκτημα έδρας, με 11 πόντους, τη νύχτα που σημείωσες μόλις δύο τρίποντα, δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας. Δεν παίξαμε καλά στην επίθεση, ξεκινήσαμε άσχημα στο ματς.

Δώσαμε χώρο στον Καλάθη, έκανε πικ εν ρολ. Κάναμε λάθη εκεί. Εκεί βάλαμε τον Καλαϊτζάκη πάνω στον Καλάθη και άλλαξε το ματς. Ο Καλαϊτζάκης έκανε ένα τέλειο αμυντικό ματς. Αλλάξαμε την αμυντική ματς στρατηγική, παίξαμε τέλεια απέναντι στον Ουίλμπεκιν, δεν τον αφήσαμε να βρει τον ρυθμό του.

Μόνο ο Μπιμπέροβιτς βρήκε έξτρα σκορ, αλλά πιστεύω ότι σε όλο το ματς παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Επιθετικά δεν ήταν από τα καλύτερα μας ματς, αλλά χρησιμοποιήσαμε το iso και το πικ εν ρολ με τον Ναν και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Περάσαμε πολλά, αλλά ο Παναθηναϊκός» είναι και πάλι στην κορυφή

Την αποθέωση από τον κόσμο γνώρισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασ…