Κεντρική Διεθνή Eurocup Άρης – Τρέντο 84-77

Άρης – Τρέντο 84-77

aris trento jpg

Με την ουκρανική Προμετέι στη Ρίγα για την πρόκριση στους «8», ο Άρης.

To… πάρτι που στήθηκε στο φλεγόμενο «Αλεξάνδρειο», ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν ήδη από χθες (6/2) πως έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup και μπορεί να έπαιζαν απέναντι σε μία ομάδα που είχε κίνητρο, ωστόσο με την ενέργεια που τους έδωσε ο κόσμος, επικράτησαν της Τρέντο με 84-77.

Αποφασισμένη μπήκε στο παιχνίδι η Τρέντο, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά μετά από 9 λεπτά αγώνα (13-24). Η 1η περίοδος έληξε με +10 (15-25). Ο Άρης μπήκε στη δεύτερη περίοδο με ένα σερί 7-0 και ξεσήκωσε τον κόσμο του (23-25), με τον Δημήτρη Κατσίβελη να φέρνει το ματς στα ίσια με 6’17” πριν την ανάπαυλα (29-30). Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη εκμεταλλευόμενη τα λάθη του αντιπάλου και 0-4 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας. Τι ημίχρονο έκλεισε με 34-41.

Και πάλι όμως οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη βρήκαν τον τρόπο να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να καλύψουν την απόσταση από τους αντιπάλους τους. Στα μέσα της τέταρτης περιόδου μάλιστα ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους, παίρνοντας προβάδισμα με 66-65, ενώ στη συνέχεια βρίσκοντας λύσεις και από τον άστοχο ως εκείνο το σημείο, Τζόναθαν Σταρκ, έδειξαν πως μπορούν να φτάσουν στην 9η φετινή τους νίκη. Ο Αμερικανός με δύο δικά του καλάθια έκανε το 77-75 ενώ στη συνέχεια Χάρελ, Σανόγκο και Τολίπουλος κλείδωσαν τη νίκη του Άρη

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 34-41,51-52, 84-77.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …