Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αναχώρησε για Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Αναχώρησε για Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Ντίνος Μήτογλου Παναθηναϊκός

Με… δόσεις θα μεταβεί στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός.

Η αγωνιστική δραστηριότητα στην Ευρωλίγκα επιστρέφει αυτή την εβδομάδα και ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (29/02, 21:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Οι υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές ομάδες αλλά και του Εργκίν Αταμάν με την Εθνική Τουρκίας υποχρεώνουν τους «πράσινους» να μεταβούν στη Μαδρίτη με διαφορετικές πτήσεις και να βρεθούν όλοι μαζί εκεί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς.

Από την Αθήνα λοιπόν, αναχώρησαν επτά παίκτες Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου και Μήτογλου και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Απευθείας στην Ισπανική πρωτεύουσα θα μεταβούν οι Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αλλά και οι Έλληνες διεθνείς Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας.

Σε ότι αφορά τον Αντετοκούνμπο ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς της Εθνικής με την Ολλανδία, θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Μαδρίτη και θα διαπιστωθεί αν και κατά πόσο θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ.

Ο Εργκίν Αταμάν με τον άμεσο συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Τουρκίας Τσενκ Γιλντιρίμ, επίσης θα ταξιδέψουν απευθείας από την Κωνσταντινούπολη για τη Μαδρίτη.
Στην Αθήνα έμεινε ο Λούκα Βιλντοζα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…