Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αγραβάνης: «Το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ είναι μεγάλο»

Αγραβάνης: «Το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ είναι μεγάλο»

agravanis jpg

Έτοιμος για τον παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δηλώνει ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τους «κιτρινόμαυρους», μίλησαν μία μέρα πριν από το παιχνίδι οι Δημήτρης Αγραβάνης και Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι έκαναν το δικό τους σχόλιο για το ματς της Πέμπτης (15/2).

«Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο, όμως όταν βρίσκεσαι σε μια δύσκολη κατάσταση και σαν ομάδα και ο καθένας μας ξεχωριστά, διότι σίγουρα η απόδοση μας δεν είναι αυτή που πρέπει, η μόνη λύση για να βγεις από αυτό το τέλμα είναι να δουλέψεις περισσότερο, να κάνεις την αυτοκριτική σου, να δουλέψεις και ατομικά, αλλά και στο ομαδικό κομμάτι, ώστε να βγεις από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Δεν υπάρχει κάτι μαγικό, ούτε ραβδί ούτε θα έρθει κάποιος παίκτης και θα αλλάξουν τα πάντα. Ο καθένας πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο», δήλωσε σχετικά με την ομάδα του ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αναφορικά στον Παναθηναϊκό είπε: «Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε σε όποιες αδυναμίες έχουν, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε όλα τα παιδιά με αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Από την δική του πλευρά ο Όμηρος Νετζήπογλου δήλωσε: «Η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι μια κατάσταση στην οποία έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά είμαστε ΑΕΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…