Κεντρική Διεθνή Eurocup Την πρωτοπόρο Μπουργκ υποδέχεται ο Άρης

Την πρωτοπόρο Μπουργκ υποδέχεται ο Άρης

Γιάννης Καστρίτης

Να εκμεταλλευτεί την ψυχολογία και την έδρα του θέλει ο Άρης.

Ο Άρης υποδέχεται (24/01, 19:30) στο γεμάτο για ένα ακόμα παιχνίδι του Eurocup «Nick Galis Hall» την Μπουργκ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυροι» με άριστη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ εκτός έδρας για τη Stoiximan Basket League θα επιδιώξουν και απέναντι στο φαβορί και πρωτοπόρο του ομίλου να πάρουν τη νίκη, που είναι σημαντική στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ κανονικά μπορεί να υπολογίζει στον Τζόναθαν Σταρκ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη για το ματς:
«Είναι ένα παιχνίδι που έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος στον όμιλό μας αλλά συγχρόνως είναι και πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα πίσω μόνο από τη Μονακό. Άρα όλοι καταλαβαίνουμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη για τη συνέχεια στον θεσμό.

Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως κάνουμε πάντα, δεν είναι ένας τελικός. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, δε θα έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση ούτε θα έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Οπότε για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας που πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όπως κάνουμε πάντα».

Η κατάταξη του Β’ ομίλου:
Μπουργκ 12-3
Κλουζ 12-4
Γκραν Κανάρια 11-4
Ουλμ 9-7
Άρης 7-8
Τρέντο 7-9
Τουρκ Τέλεκομ 6-9
Μπουντούτσνοστ 6-10
Λιετκάμπελις 5-10
Σλασκ 2-13

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Κλουζ – Τρέντο 88-83
Μπουντούτσνοστ – Ουλμ 80-84
Τουρκ Τέλεκομ – Λιετκάμπελις (24/1, 19:00)
Άρης – Μπουργκ (24/1, 20:00)
Σλασκ – Γκραν Κανάρια (24/1, 21:00)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…