Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τακιανός: «Θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Σμιθ»

Τακιανός: «Θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Σμιθ»

Τακιανός

Τον αντικατάσταση του Σμιθ, ψάχνει να βρει ο Φώτης Τακιανός.

Ο Φώτης Τακιανός έκανε εμφανή τη στεναχώρια του για την εντός έδρας ήττα από την ομάδα των Βορείων Προαστίων, με τελικό σκορ 85-79. Ο ίδιος αναφέρθηκε στα στοιχεία που δεν χάρισαν την νικη  στον ΠΑΟΚ αλλά παράλληλα τόνισε πως πρόκειται να βρούνε διάδοχο για την θέση του Σμίθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

Για την ήττα από το Μαρούσι: «Μας στεναχωρεί πολύ το αποτέλεσμα. Θέλαμε να αντέξουμε στο παιχνίδι, με τη λογική ότι ο αντίπαλος μπορεί να αλλάζει θέσεις στο ροτέισον του. Είχαμε πολλές χαμένες βολές στο πρώτο ημίχρονο και πολλά άστοχα τρίποντα. Είχαμε έλλειμμα ενέργειας και φανήκαμε ανέτοιμοι, όσον αφορά την ψυχολογία μας και την ένταση που έπρεπε να έχουμε. Όσο μας πίεζε το παιχνίδι είχαμε λάθος αποφάσεις. Είμαστε σε διαδικασία αναστάτωσης και κούρασης.

Παρότι προσπαθήσαμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας παίξαμε σήμερα με 5 από τους 7 ξένους μας. Δεν ήταν αυτή η εικόνα της ομάδας μας και τα προβλήματα των απουσιών δε θα λυθούν γρήγορα. Θέλουμε ηρεμία για να βρούμε λύσεις».

Για το συμβάν με τον Σμιθ και τα επακόλουθα: «Γεγονότα που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό, το επηρέασαν άμεσα. Σήμερα δεν είχαμε δύο παίκτες. Μας επηρέασε πάρα πολύ αυτό. Όταν δημιουργείται ένα θέμα μέσα στην οικογένεια επηρεάζονται όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Μας προκάλεσε σοκ, το συζητήσαμε μεταξύ μας και πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Καλούμαστε να προχωρήσουμε. Μέσα σε μία μέρα ανατράπηκαν πολλά δεδομένα».

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Σμιθ, δεν είμαστε τώρα κοντά σε κάποιον παίκτη όμως».

Για τον Μπελιάουσκας: «Δεν αποδίδει τελευταία στο μακρινό σουτ, δεν είναι αποτελεσματικός και νιώθει μια πίεση ο ίδιος. Έχει την υποστήριξή μας και περιμένουμε να αντιδράσει και να μας βοηθήσει. Όλοι μαζί προσπαθούμε να βρούμε τη λύση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…