Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

NBA Γκόλντεν Στέιτ - Σακραμέντο Κινγκς

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA.

Οι Σακραμέντο Κινγκς βγήκαν νικητές από το ντέρμπι κόντρα στους Ουόριορς με 134-133. Το τελευταίο καλάθι του αγώνα πέτυχε ο Σαμπόνις, με τον Χέρτερ να αστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Μοιραίος για τους «πολεμιστές» ο Στεφ Κάρι, καθώς στην τελευταία επίθεση έχασε την μπάλα από τον Φοξ.

Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και το επιβεβαίωσαν κόντρα στους πρωταθλητές Ντένβερ Ναγκετς με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ομαδα της Νέας Υόρκης μετά το trade του Ανουνόμπι δείχνουν πως έχουν ανέβει επίπεδο και φάνηκε και κόντρα στην ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς συντρίβοντας τους με 122-84. Κορυφαίος για τους νικητές ο Βρετανός φόργουορντ με 26 πόντους και 6 κλεψίματα.

Πρώτη νίκη για Πέισερς επί εποχής Σιάκαμ απέναντι στους Σίξερς και μάλιστα χωρίς τον Χαλιμπέρτον. Νίκη και για τους Σέλτικς που πέρασαν εύκολα από την έδρα των Χιτ, ωστόσο ανησυχία επικρατεί στους Κέλτες με τον τραυματισμό του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Λετονός σέντερ γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε τραυματίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πέισερς – Σίξερς 134 – 122
Ουίζαρντς – Τζαζ 108 – 123
Νετς – Τίμπεργουλβς 94 – 96
Χιτ – Σέλτικς 110 – 143
Νικς – Νάγκετς 122 – 84
Ουόριορς – Κινγκς 133 – 134
Λέικερς – Μπουλς 141 – 132

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …