Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

NBA Κλίπερς - Λέικερς

Τί έγινε τα ξημερώματα στα παιχνίδια του NBA

Νικητές στο ντέρμπι της πόλης οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικρατώντας των Λέικερς με 127 – 116. Triple – Double για τον Λέοναρντ με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ από τους ηττημένους που αγωνίστηκαν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Ράσελ είχε 27 πόντους και 10 ασίστ.

Νίκη και για τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς με τριπλό Γιόκιτς. Χωρίς νίκη παραμένει η ομάδα της Ιντιανάπολης μετά το trade του Σιάκαμ. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είδαν τον προπονητή τους Ρικ Καρλάιλ να αποβάλλεται με διπλή τεχνική ποινή, μετά από έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές για φάουλ που δεν σφυρίχτηκε.

Με καλάθι στην εκπνοή του Τζέιλεν Γουίλιαμς οι Θάντερ γλίτωσαν από κάζο κόντρα στους Μπλέιζερς στο Όρεγκον. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, κατέθεσαν ένσταση στη λίγκα καθώς 15’’ πριν το φινάλε ο προπονητής της ομάδας Τσόνσι Μπίλαπς ζήτησε τάιμ – αουτ για να προλάβει το λάθος της ομάδας του, χωρίς όμως οι διαιτητές να σφυρίξουν για ταιμ – αουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οργή του Μπίλαπς και την αποβολή του με διπλή τεχνική ποινή, όπου ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 1/2βολές έκανε το σκορ 109 – 109 πριν ο Γουίλιαμς ευστοχήσει στο νικητήριο καλάθι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πέισερς – Νάγκετς 109 – 114
Νετς – Νικς 103 – 108
Πέλικανς – Τζαζ 153 – 124
Θάντερ – Μπλέιζερς 111 – 109
Κλίπερς – Λέικερς 127 – 116

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τρίκαλα Basket – Νήαρ Ηστ 66-64

Προστάτεψαν την έδρα τους τα Τρίκαλα. Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, τα Τρίκαλα Basket νί…