Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σερέλης: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την σχέση μου με το Λαύριο»

Σερέλης: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την σχέση μου με το Λαύριο»

serelis jpg

Ιδιαίτερη συγκίνηση νιώθει ο Χρήστος Σερέλης για το Λαύριο.

Το Λαύριο υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και οι γηπεδούχοι τίμησαν τον τεχνικό,  Χρήστο Σερέλη.

Ο ίδιος με ανάρτηση του θέλησε να ευχαριστήσει το Λαύριο, τονίζοντας πως τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη σχέση του με αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για ό,τι έγινε πριν το παιχνίδι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, συγκινήθηκα και χάρηκα ταυτόχρονα. Υπάρχει τέτοια σχέση με την ομάδα του Λαυρίου, που τα λόγια δεν μπορούν να την περιγράψουν.

Εγώ πάντα θα αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, όπου κι αν βρίσκομαι προπονητικά. Το Λαύριο είναι οικογένειά μου, νοιάζομαι για το Λαύριο όπως νοιαζόμουν και πριν από πέντε χρόνια και πριν από 10 χρόνια και πριν από 19 χρόνια, όταν ανέλαβα την θέση του πρώτου προπονητή.

Προφανώς και σε όλη αυτή τη πορεία δεν ήμουν μόνος μου, έχω ευχαριστήσει και έχω τιμήσει όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την πορεία και ξέρουν οι ίδιοι ποιοι είναι.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη όλων των Λαυριωτών, αξίζει να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, αξίζει να αγκαλιαστεί η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με το νέο ιδιοκτήτη, Γιάννη Φραδέλλο και τον πάντα παρόντα, Βαγγέλη Βώδινα, γιατί ανέκαθεν η ομάδα ήταν ομάδα Λαυριωτών και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Το λέω αυτό όχι μόνο σαν Λαυριώτης, αλλά και σαν ένας άνθρωπος που πλέον επειδή δεν είμαι μέσα στην ομάδα από το πόστο του προπονητή διαπιστώνω πόσο αγαπητή είναι η ομάδα από όλη τη μπασκετική κοινότητα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διαφυλάξουμε εμείς οι Λαυριώτες» .

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…