Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Προμηθέας – Λε Μαν 91-78

Προμηθέας – Λε Μαν 91-78

promitheas jpg

Στο Top-16 του Basketball Champions League, ο Προμηθέας.

Στους 16 του Basketball Champions League προκρίθηκε ο Προμηθέας, επικράτησε για δεύτερη φορά σε δύο αγώνες της ΛεΜαν με 91-78. Στον νέο όμιλο θα συναντήσει μεταξύ άλλων την ΑΕΚ Betsson που είχε προκριθεί απευθείας, την ισπανική Μούρθια αλλά και τη νικήτρια της σειράς Χολόν – Οστάνδη.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από την έναρξή του, άνοιξε τη διαφορά ενώ βρήκε λύσεις όταν οι Γάλλοι επιχείρησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Σημειώνοντας 30 πόντους από την πρώτη περίοδο, ο Προμηθέας προηγήθηκε με 30-10 λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ συνεχίζοντας στον ίδιο γρήγορο ρυθμό έφτασε στο +29 (48-19) στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Για τα επόμενα επτά αγωνιστικά λεπτά η ελληνική ομάδα έμεινε δίχως σκορ, βλέποντας τη Λε Μαν να τρέχει σερί 14-0 και να πλησιάζει σε 48-33 στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως βρήκε τις λύσεις ώστε να ανεβάσει και πάλι τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 75-54, με τον Προμηθέα στηριζόμενο στην τριάδα Κάουαν – Χέιλ – Τζόουνς, να συντηρεί το προβάδισμά του και να φτάνει στη νίκη – πρόκριση με 91-78, καθώς η ΛεΜαν μείωσε στο τέλος την τελική διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 48-29, 75-54, 91-78.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…