Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ποτζέκο: «Δεν γνωρίζω γαλλικά, ρωτήστε τη διοίκηση»

Ποτζέκο: «Δεν γνωρίζω γαλλικά, ρωτήστε τη διοίκηση»

Τζανμάρκο Ποτζέκο

Στις φήμες απομάκρυνσής του από τη Βιλερμπάν μίλησε ο Ποτζέκο.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της Βιλερμπάν που έχει ως συνέπεια τα αρνητικά αποτελέσματα και το 2-16 στην κατάταξη της Ευρωλίγκα, δεν είναι αυτό που θα ήθελε η διοίκηση αλλά και οι φίλαθλοι της Γαλλικής ομάδας. Η αντικατάσταση του Πάρκερ από τον Ποτζέκο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και τώρα έρχονται νέες φήμες που θέλουν τον Ιταλό τεχνικό να απομακρύνεται.

Κάποιες από τις φήμες, αναφέρουν πως η διοίκηση έχει κουβεντιάσει με τον Ποτζέκο το θέμα της λύσης συνεργασίας τους, και πως ο Ιταλός θέλει να λάβει όλο το ποσό του συμβολαίου του. Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχουν τρέξει οι εξελίξεις.

Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο μετά το ματς με την Παρτιζάν ρωτήθηκε για το θέμα και είπε:
«Δεν μιλάω γαλλικά για να ξέρω τι λέγεται. Ακόμη κι αν διαβάζω όσα γράφονται, δεν τα καταλαβαίνω. Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Είμαστε σε επαφή, έχουμε μιλήσει και ξέρουν τις σκέψεις μου και τί θεωρώ πως πρέπει να γίνει, αλλά ως προπονητής δεν γκρινιάζω ποτέ. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ρωτήστε τη διοίκηση. Αυτή είναι η ζωή μας, μπορεί να πας σε διαφορετικές κατευθύνσεις με την ομάδα σου. Άρα δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβϊβ: Χωρίς Μπόλντγουιν στο Game 3

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό. O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζ…