Κεντρική Basket League Αγώνες Περιστέρι – Μαρούσι 95-72

Περιστέρι – Μαρούσι 95-72

chougaz peristeri marousi jpg

Το Περιστέρι ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμαρουσίου

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Basket League το Περιστέρι, καθώς επικράτησε και του Αμαρουσίου με 95-72. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλο το ματς, δεν έχασαν το προβάδισμα τους και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Ράγκλαντ και Χουγκάζ ξεχώριζαν για τους νικητές (από 19 πόντους), ενώ στην αντίπερα ο Χιλ ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους.

Το Περιστέρι μπήκε με πατημένο το πόδι στο γκάζι και γρήγορα πήρε προβάδισμα και διαφορά (10-2). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε τον πλήρη έλεγχο και εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (15-4). Το Μαρούσι είχε πρόβλημα κυρίως αμυντικά, καθώς επιθετικά βρήκε λύσεις και μάζεψε την κατάσταση στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (21-16). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η ομάδα του Λημνιάτη έμεινε κολλημένη πάνω τους και παρέμεινε κοντά στο σκορ (42-36).

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι. Το Περιστέρι είχε εξαιρετική λειτουργία επιθετικά και τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο έχοντας 28 πόντους. Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν μπορούσε να βρει λύσεις, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πλουραλισμό και είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Ράγκλαντ, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Τόμπσον). Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και αυτοί αρκετά (22 πόντοι), αλλά η άμυνα τους ήταν η μεγάλη πληγή τους (70-58).

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Το Περιστέρι χωρίς να δυσκολευτεί κράτησε το προβάδισμα του και πανηγύρισε τη νίκη με 95-72.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 42-36, 70-58, 95-72

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…