Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παρτιζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 88-79 (vid)

Παρτιζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 88-79 (vid)

Smailagic partizan macabi jpg

Από το ονειρικό ξεκίνημα, στο καναβάτσο η Μακάμπι

Η Παρτιζάν έκανε μία επική ανατροπή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πήρε τη νίκη με 88-79. Οι Σέρβοι βρέθηκαν να χάσουν στο ξεκίνημα με 16-0 (!), ενώ η διαφορά ανέβηκε και πάνω από τους 20. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους και ολοκλήρωσαν μία ονειρική ανατροπή.

Η Μακάμπι έκανε απίθανα πράγματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι Ισραηλινοί με ένα εντυπωσιακό 16-0 σόκαραν την Παρτιζάν και πάγωσαν τους Σέρβους (0-16). Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρόβλημα και χρειάστηκαν 5′ για να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και προηγήθηκαν με 18 πόντους (11-29).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η Παρτιζάν δεν μπορούσε να ξεκολλήσει και η Μακάμπι εκτόξευσε τη διαφορά στους 24 πόντους (15-39). Ο Ντόζιερ ήταν ο μόνος που έδινε λύσεις στους γηπεδούχους, καθώς είχε σημείωσε τους 14 από τους 23 πόντους της ομάδας του. Οι Ισραηλινοί είχαν τον πλήρη έλεγχο και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 52-36 υπέρ τους!

Ότι έγινε στο πρώτο μέρος σβήστηκε στην τρίτη περίοδο. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και επέστρεψε στο ματς. Ο Νάναλι βομβάρδιζε από παντού και με 17 πόντους γύρισε τον διακόπτη για τους Σέρβους (51-56). Η αντεπίθεση συνεχίστηκε και το παιχνίδι μετά το αρχικό 0-0 ήταν και πάλι ισόπαλο (60-60). Η Παρτιζάν πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (64-63) με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει ισόπαλο (67-67).

Ο Σμαΐλαγκιτς πήρε φωτιά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο παίκτης της Παρτιζάν με 5 σερί πόντους έδωσε εκ νέου προβάδισμα, ενώ ο Γιάραμαζ έδωσε αέρα έξι πόντων για πρώτη φορά στους γηπεδούχους (75-69). Το ποτάμι έδειχνε να μην έχει επιστροφή. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έλεγχαν το ματς, ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και έριξαν στο καναβάτσο τη Μακαμπι. Η ομάδα του Τελ Αβίβ ήταν άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος και βρέθηκαν στο… καναβάτσο (88-79).

Τα δεκάλεπτα: 11-29, 36-52, 67-67, 88-79

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…