Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Σκεφτόμαστε μόνο την Παρτιζάν»

Παπαπέτρου: «Σκεφτόμαστε μόνο την Παρτιζάν»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ιωάννης Παπαπέτρου

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της Euroleague (19/1 21:30). Ο Ιωάννης Παπαπτέτρου μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού ο διεθνής φόργουορντ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο διεθνής παίκτης στις δηλώσεις τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει το 100% της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι υγιής και παίζω. Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ μαχητική ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε το 100%, γιατί είναι ένα πολύ κομβικό και κρίσιμο παιχνίδι.

Η Παρτιζάν είναι πολύ μαχητική, παίζει σαν ομάδα. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, πέραν του Κέβιν Πάντερ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η Παρτιζάν, όταν βρίσκει το ρυθμό και το μομέντουμ της, ιδίως στην έδρα της, αλλά και εκτός, μπορεί να κάνει φοβερά σερί. Πρέπει να ελέγξουμε λίγο το παιχνίδι. Όταν βγάζουμε καλές άμυνες και έχουμε καλό ρυθμό, να βγαίνουμε στην επίθεση με άλλη αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι εάν προσηλωθούμε αμυντικά, τότε θα πάει το παιχνίδι καλά για εμάς.

Όχι δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Έτσι είναι η ζωή μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε ένα, ένα τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση, δεν μας επιτρέπεται να χαλαρώσουμε καθόλου ή να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Έκανα αγώνα δρόμου. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που χάνω το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι περίεργο, γιατί παλεύεις όπως μπορείς να μείνεις σε καλή φυσική κατάσταση, ειδικά μετά από ένα χειρουργείο που δεν πατάς το ένα πόδι. Είναι περίεργο, αλλά νιώθω καλά τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και στην ετοιμότητά μου. Προφανώς δεν μπορώ να κερδίσω τον χρόνο. Υπάρχει ένα στάδιο μετάβασης και ένα στάδιο που πρέπει να αποδεχθείς τα φορτία και το κορμί να προσαρμοστεί, αλλά νιώθω πολύ καλά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …