Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Θέλει τη νίκη στη Βαλένθια

Παναθηναϊκός: Θέλει τη νίκη στη Βαλένθια

Κέντρικ Ναν Παναθηναϊκός

Αντίδραση και την πρώτη νίκη της χρονιάς θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός στο κλείσιμο της πρώτης «διαβολοβδομάδας» του 2024 δοκιμάζεται στη Βαλένθια κόντρα στις «νυχτερίδες» και θέλει τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για να βγάλει αντίδραση έπειτα από το… στραπάτσο στη Μπασκόνια.

Η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα αποτελεί ερωτηματικό, καθώς απέφυγε τα χειρότερα (θλάση) στον αριστερό προσαγωγό αλλά έχει τράβηγμα και το ιατρικό επιτελείο θα κρίνει αν πρέπει να αγωνιστεί, υπολογίζοντας και τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Οι δύο ομάδες μετρούν 10 νίκες και 8 ήττες, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ είχε νικήσει αλλά όπως είπε και ο Ματίας Λεσόρ τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικά και για τις δύο αντιπάλους.

Ο Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του σχολιάζοντας το ματς ανέφερε: «Απέναντι στην Μπασκόνια κάναμε ένα τέλειο ματς για τρεις περιόδους. Και μετά κάναμε κάποιες επιλογές στην επίθεση, χωρίς να γυρίσουμε την μπάλα. Δώσαμε πολλά τρίποντα στο transition της Μπασκόνια. Κάποια απ’ αυτά ήταν σουτ… θαύματα. Ο Μονέκε είναι καλός παίκτης, αλλά δεν τον έχω δει να βάζει πολλές φορές αυτά τα σουτ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 40 λεπτά. Κάποιες φορές, σε περιόδους, παίζουμε εξαιρετικό μπάσκετ. Επίσης, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, ειδικά ο Γκριγκόνις, σε σουτ που συνήθως βάζει, είχε 0/5 σουτ. Θα είναι σημαντική η προσωπική απόδοση και τα σουτ. Αν κινείς την μπάλα σωστά, τότε βρίσκεις το σωστό σουτ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …