Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Γεμίζει το τσάρτερ για Βαλένθια και Κάουνας

Ολυμπιακός: Γεμίζει το τσάρτερ για Βαλένθια και Κάουνας

Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει τον κόσμο κοντά στην ομάδα.

Το πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Together we Fly», συνεχίζεται και ενώ το τσάρτερ για τη Μαδρίτη είναι σχεδόν γεμάτο, οι φίλοι της ομάδας πλέον μπορούν να κάνουν κράτηση της θέσης τους για τη Βαλένθια και το Κάουνας.

Η Ευρωλίγκα γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική όσο περνά ο καιρός, κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία και ο Ολυμπιακός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός, είναι αδιάκοπη και ουσιαστική!

Το ταξίδι στη Μαδρίτη, μέσω του προγράμματος TOGETHER WE FLY, για την αναμέτρηση με την Ρεάλ «οδεύει» σε Sold Out, καθώς οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες. Σήμερα (16/01) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες και για τους δύο επόμενους προορισμούς, Βαλένθια και Κάουνας.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ταξίδεψε με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή! Παράλληλα συνδύασε το υψηλού επιπέδου μπασκετικό θέαμα με τουρισμό!

ΜΑΔΡΙΤΗ (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στη Μαδρίτη.
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου @20.45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , απευθείας μετά τον αγώνα μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα
Πακέτο επιλογής 1 : 450€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια των αγώνων.
Πακέτο επιλογής 2 : 600€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Novotel Madrid Center 4*.Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.
Πακέτο επιλογής 3 : 660€ σε μονόκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Novotel Madrid Center 4*.Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στην Βαλένθια.
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου @20.30 έναρξη του αγώνα VALENCIA-OLYMPIACOS BC, μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
Πακέτο επιλογής 1 : 490€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.
Πακέτο επιλογής 2 : 640€ ευρώ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο SILKEN PUERTA VALENCIA 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο και όλες τις μεταφορές.
Πακέτο επιλογής 3 : 700€ ευρώ Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο ξενοδοχείο SILKEN PUERTA VALENCIA 4*.όλες τις μεταφορές.

ΚΑΟΥΝΑΣ
Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.
Διανυκτέρευση 1 βράδυ στo Κάουνας.
Παρασκευή 1η Μαρτίου @20.00 έναρξη του αγώνα ZALGIRIS-OLYMPIACOS BC, μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.
Πακέτο επιλογής 1 : 440€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.
Πακέτο επιλογής 2 : 550€ ανά άτομο στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SANTAKOS HOTEL 4*
Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, και όλες τις μεταφορές.
Πακέτο επιλογής 3 : 570€ στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SANTAKOS HOTEL 4*
Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.
Πληροφορίες αναλυτικά στο https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2023-24.html
Δεκτές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εφόσον συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα συμμετοχής :
https://www.olympiacosbc.gr/el/?option=com_rsform&view=rsform&formId=10».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σίμος: Αποχαιρέτησε την Ελευθερία Μοσχάτου

Αποχαιρέτησε την Ελευθερία Μοσχάτου, ο Γιώργος Σίμος. Μια σπουδαία συνεργασία ανάμεσα στον…