Κεντρική Γ' Εθνική National League 2: Αποχώρησε η Μελίκη από το πρωτάθλημα

National League 2: Αποχώρησε η Μελίκη από το πρωτάθλημα

Μελίκη National League 2

Η Μελίκη δεν θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα.

Ακόμα ένα σωματείο από τα εθνικά πρωταθλήματα ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η Μελίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα της National League 2 και τον 4ο όμιλο στον οποίο συμμετείχε έως τώρα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Σας ενημερώνουμε ότι, το Σωματείο ΓΑΣ Μελίκη, μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του, αποφάσισε την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της National League 2 (4ος όμιλος) για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.
Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. Β δ του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ. σωματείο που αποχωρεί μετά την λήξη του πρώτου γύρου όσο και κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε πρωταθλήματος και έως τη λήξη αυτού, τα αποτελέσματα των αγώνων στα οποία συμμετείχε, παραμένουν ισχυρά και λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου.

Οι εναπομείναντες αγώνες της ομάδας αυτής μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος θεωρούνται ότι διεξήχθησαν και κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με αποτελέσματα 20 – 0.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024 – 2025) θα εφαρμοστούν όσα προβλέπονται στο παραπάνω άρθρο του Πειθαρχικού κανονισμού της Ε.Ο.Κ.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…