Κεντρική Ψαγμένα Μπαρτζώκας: «Η ένταση ήταν για αγώνα των playoffs»

Μπαρτζώκας: «Η ένταση ήταν για αγώνα των playoffs»

Γιώργος Μπαρτζώκας

Στην ένταση που είχε ο αγώνας αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στη «διπλή αγωνιστική» επικρατώντας της Μονακό με 75-73 στο κατάμεστο ΣΕΦ, για τη 19η αγωνιστική της Euoleague. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του, κάνοντας λόγο ακόμη και για αγώνα… playoff.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

«Θα συμφωνήσω με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ένταση ήταν για ένα τυπικό παιχνίδι των playoffs. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, καταφέραμε να νικήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα», δήλωσε στο flash interview της Novasports.

Συγχαρητήρια στα παιδία, παρότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τη Μονακό, που τώρα, αυτή τη στιγμή, νομίζω είναι στο top-3 της Ευρώπης. Ο Σακίλ Μακίσικ επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν σημαντικός, ο Άλεκ Πίτερς επίσης και φυσικά αυτό που έκανε ο Μουσταφά Φαλ. Όλοι συνεισέφεραν σε μία νίκη που εκτιμώ πολύ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Ουόκαπ: «Θα είναι φανταστικός ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό»

Για το ενδεχόμενο ενός ελληνικού τελικού μίλησε ο Τόμας Ουόκαπ Ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις …