Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Βίρτους Μπολόνια 84-57 (vid)

Μπαρτσελόνα – Βίρτους Μπολόνια 84-57 (vid)

laprovitola barcelona virtus jpg

“Διπλή” νίκη για την Μπαρτσελόνα.

Εύκολο έργο είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μπολόνια στη Βαρκελώνη, καθώς δίχως να δυσκολευτεί πήρε τη νίκη με 84-57. Οι μπλαουγκράνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραν τον πλήρη έλεγχο, εκτόξευσαν τη διαφορά κοντά στους 20 και πήραν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα. Οι Καταλανοί μάλιστα κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά και της ήττας του πρώτου γύρου και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουν το πλεονέκτημα.

Ο Κορντινιέ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και σημείωσε τους 9 από τους πρώτους 11 πόντους της Βίρτους Μπολόνια (5-11). Η Μπαρτσελόνα βρήκε σταδιακά αντίδοτο, ισορρόπησε το παιχνίδι και έκανε και την ανατροπή στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (20-17). Οι μπλαουγκράνα είχαν τον έλεγχο στην αναμέτρηση και κράταγα σταθερά τα ηνία του σκορ (30-21). Στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και η διαφορά στο ημιχρονο έκλεισε στους 14 πόντους (41-27).

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κάνει πάρτι και στο δεύτερο μέρος. Η Μπολόνια δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και έχασε την επαφή της με το σκορ (61-44). Οι μπλαουγκρανα είχαν τον πλήρη έλεγχο, δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο και πήραν εύκολα τη νίκη με (84-57).

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 41-27, 61-44, 84-57

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Άρης – Παναθηναϊκός 68-80

Άνετο πέρασμα με Μπαλτσερόφσκι και Σαμοντούροβ πρωταγωνιστές Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έρ…