Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μέξας: «Είμαστε καινούργια ομάδα, ο Κολοσσός είναι ανταγωνιστικός»

Μέξας: «Είμαστε καινούργια ομάδα, ο Κολοσσός είναι ανταγωνιστικός»

Κώστας Μέξας

Στα στοιχεία που θα χαρίσουν το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του, αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας.

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το Λαύριο για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, (07/01, 18:00 – ΕΡΤ Sports). Σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα του, τονίζοντας πως το δικό του σύνολο είναι καινούργιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία για όλους. Το 2024 ξεκινάει για μια με μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο γήπεδό του, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα.

Θα επαναλάβω ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα, επί της ουσίας με πέντε νέα πρόσωπα τον τελευταίο μήνα και είναι λογικό να χρειαστούμε κάποιο χρονικό διάστημα για να βρούμε πάλι τις συνεργασίες μας και τους αυτοματισμούς μας μέσα στο γήπεδο.

Είμαι αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, παράλληλα ωστόσο πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να διεκδικούμε ό,τι μας αναλογεί σε κάθε αγώνα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο απέναντι στον Κολοσσό και για να τα καταφέρουμε, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …