Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

Λαρεντζάκης: «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

IMG 6422 jpeg

Αντίδραση θα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις του ενόψει και της αυριανής (18/1 21:15) κρίσιμης αναμέτρησης στο ΣΕΦ με την Μακάμπι τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει αντίδρασγ, ενώ υποστήριξε πως η νίκη είναι νίκη με όποιον τρόπο και να έρθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής παίκτης: 

Για την Μακάμπι: «Η Μακάμπι είναι μία σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μια πειστική εμφάνιση: «Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο, είτε με μισό πόντο, είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχει αυτοπεποίθηση: «Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Από εκεί και πέρα το αυριανό είναι ένα καλό ξεκίνημα, να κάνουμε μία νέα αρχή νικών»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…