Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Είναι δύσκολο να μην έχεις σέντερ»

Λαρεντζάκης: «Είναι δύσκολο να μην έχεις σέντερ»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλει τη νίκη επί της Μπάγερν.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες είναι σε καλό επίπεδο και πως θα κυνηγήσει τη νίκη με την Μπάγερν (01/02, 21:30) γιατί τη θέλει πολύ. Ο «Λάρι» του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ακόμα στη δυσκολία λόγω της απουσίας των σέντερ αλλά και στην παρουσία του Ράιτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν, αυτό με την Άλμπα το ξεχνάμε. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Μόναχο και να κερδίσουμε και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για τους τραυματισμούς των ψηλών: «Σε αυτό ήμασταν λίγο άτυχοι, οι τραυματισμοί συμβαίνουν σε μια χρονιά με τόσα παιχνίδια αλλά το να μην έχεις σέντερ πραγματικά είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι ο Μο (σ.σ. Ράιτ) που ήρθε τώρα θα μας βοηθήσει. Ευχόμαστε ο Φαλ και Μιλουτίνοφ να γυρίσουν γρήγορα».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει σερί νικών: «Ποτέ δεν κοιτάμε αυτό, βλέπουμε κάθε ματς που έρχεται και θέλουμε να το κερδίζουμε, δεν έχουμε στο πλάνο μας ένα σερί. Θέλουμε απλώς το επόμενο παιχνίδι να το κερδίσουμε ό,τι και να γίνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με κασκόλ της ομάδας

Στο Ολυμπιακός – Άλσον Βίλα βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτ…