Κεντρική Basket League Κολοσσός – Λαύριο 88-73

Κολοσσός – Λαύριο 88-73

perantes jpg

Έβαλε «φωτιά» στο Κολοσσός – Λαύριο, ο Περάντες.

Με τον Λόντον Περάντες να ηγείται της κατάστασης ο Κολοσσός, επικράτησε του Λαύριου για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός σημείωσε triple-double με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ σε 37’02” συμμετοχής. Άλλους 19 πόντους πέτυχε ο Λούκα Μπραΐκοβιτς, ενώ στους 17 σταμάτησε ο Άντριου Γκάουντλοκ.

Από νωρίς στο παιχνίδι οι “θαλασσί” έδειξαν τις διαθέσεις τους, πηγαίνοντας ψηλά το σκορ στα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα προηγήθηκαν με 7-2, πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να φθάσουν σε νταμπλ σκορ στο 8′ (24-12), με τους Χόρκλερ και Καστανέδα να κατεβάζουν σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά στο φινάλε του δεκαλέπτου, διαμορφώνοντας το 26-17.

Τίποτα δεν φαινόταν ότι μπορεί να επηρεάσει την καλή απόδοση του Κολοσσού, που έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι, ωστόσο το Λαύριο κατάφερε να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς, οδεύοντας προς τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 41-28 στο 17′, αλλά το ημίχρονο έκλεισε με τους παίκτες του Κώστα Μέξα να τρέχουν σερί 9-0, φέρνοντας τη διαφορά στους τέσσερις (41-37) στην ανάπαυλα.

Το φινάλε του πρώτου μέρους, έδωσε άλλον αέρα στο Λαύριο, που παρέμενε κοντά στο σκορ, δείχνοντας απόλυτα συγκεντρωμένο, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Στα μισά της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι ήταν σε απόσταση δύο πόντων (49-47), αλλά στη συνέχεια ο Κολοσσός πάτησε το… γκάζι και έφθασε στο +12 (64-52), λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος άρχισε με τον Χόρκλερ να μειώνει σε 64-57, για να ακολουθήσει ένα σερί 12-0 από τους Ροδίτες. Μέσα σε τρία λεπτά οι παίκτες του Κούρο Σεγκούρα “καθάρισαν” το παιχνίδι, καθώς με το σκορ στο 76-57 και έξι λεπτά να απομένουν, τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 41-37, 64-54, 88-73.

Δείτε εδώ το στατιστικό της αναμέτρησης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Euroleague: Στην κορυφή η τάπα του Ράιτ (vid)

Στην κορυφή του Top-10 της Euroleague βρίσκεται η τάπα του Μόουζες Ράιτ. Η Euroleague έκαν…