Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κάνααν: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Κάνααν: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Κάνααν, Ολυμπιακός, Μονακό

Στην εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Μπασκόνια, αναφερθηκε ο Αϊζάια Κάνααν

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπασκόνια, ήττηθηκε με 80-69. στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, Αϊζάια Κάνααν  μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εικόνα των «ερυθρόλευκων» και τον τρόπο που ήρθε η ήττα στην χώρα των Βάσκων.

Όσα δήλωσε ο Αϊζάια Κάνααν:

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Κάναμε πολλά λάθη. Δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη εκτός έδρας. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα στην άμυνα, πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχω πίστη στην ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς για να συνεχίσουμε. Οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι».

Για την αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο: «Κάθε φορά που κάνεις λάθη στην επίθεση, δέχεσαι και εύκολα καλάθια στην άλλη πλευρά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και να μείνουμε ενωμένοι, να μην χάσουμε την πίστη μας. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…