Κεντρική Γ' Εθνική Η… Οδύσσεια του Δούκα

Η… Οδύσσεια του Δούκα

doukas jpg

Η αποστολή του Δούκα έμεινε «εγκλωβισμένη» στη Νάξο

Ο Δούκας έζησε μια πραγματική…. Οδύσσεια στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα του με τον Πανναξιακό. Ο ΑΣΕΔ αναγκάστηκε να μείνει 4 ημέρες (!) στο νησί της Νάξου λόγω των συνεχόμενων απαγορευτικών απόπλου και η αποστολή της ομάδας κατάφερε να αναχωρήσει σήμερα για να επιστρέψει στη βάση της.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δούκα:

«Μεσημέρι Τρίτης 23/01 και…επιτέλους η αποστολή της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου μας μπήκε στο πλοίο της επιστροφής για το λιμάνι του Πειραιά καθώς τα συνεχόμενα απαγορευτικά απόπλου των περασμένων δύο ημερών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών την κράτησαν υποχρεωτικά στο όμορφο νησί της Νάξου…

Κάπως έτσι, οι “μπλε” επιστρέφουν ταλαιπωρημένοι και καθυστερημένοι στη βάση τους μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο παρά…αναμονή και υπομονή!

Υπομονή κάνει και ο coach της ομάδας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα κάνει την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας την Τετάρτη 24/01 ενόψει του Κυριακάτικου (28/01) ματς κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου το οποίο – κατά πάσα πιθανότητα – θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Υμηττού (στις 20:15) λόγω μη διαθεσιμότητας του Δαΐς.

Στο σημείο αυτό, η διοίκηση του ΑΣΕΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το ξενοδοχείο “Coronis” για την άψογη συνεργασία αλλά και εμπιστοσύνη!

Καλή επιστροφή!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…