Κεντρική Elite League Χουχουλής: «Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε»

Χουχουλής: «Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε»

dimitris xouxoulis panerythraikos jpg

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού μίλησε για τη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη

Μία σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός, καθώς επικράτησε με ανατροπή του Χαρίλαου Τρικούπη. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Ερυθραίας, Δημήτρης Χουχουλής, στάθηκε μετά το ματς στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο της ομάδα του, αλλά και στην άμυνα τους.

Αναλυτικά:

«Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την ομάδα, όπως θέλουμε να τη βλέπουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δε δώσαμε δικαιώματα στον Χαρίλαο Τρικούπη, που ήρθε πολύ διαβασμένος να διεκδικήσει το παιχνίδι, διορθώνοντας πράγματα στο παιχνίδι μας και ακολουθώντας το πλάνο μας στις δύο πλευρές του παρκέ. Από τη δυναμική μας στην άμυνα αρχίσαμε να βάζουμε δύσκολη στον Τρικούπη, βάλαμε μεγάλα σουτ. Στο μπάσκετ, άλλωστε, αν είσαι καλός στην άμυνα, θα βρεις τη λύση και επιθετικά. Εχουμε, πράγματι, ξεκινήσει πολύ καλά στο 2024, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ. Πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας στην νίκη και την ήττα, και μέχρι το τελευταίο βράδυ να διεκδικούμε όσα μας αναλογούν».

Για την απόδοση των Νικολαΐδη και Κουρουπάκη: «Ο Περικλής ήταν, όντως, πολύ σημαντικός και για τον Απόστολο είμαστε διπλά χαρούμενοι, καθώς προσωποποιεί την εικόνα και το πλάνο του Πανερυθραϊκού. Κάναμε μερικές αλλαγές, που βοηθούν στην χημεία της ομάδας, με την απόκτηση ενός πολύ έμπειρου παίκτη με μια καριέρα, που λέει πολλά από μόνη της, του Γιάννη Αθηναίου, για να κουμαντάρει τα νέα παιδιά. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες και ταλέντο, αλλά πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να αποδίδονται στο παρκέ. Στην επίθεση είναι καλοδεχούμενο να έχουμε πρωταγωνιστές διαφορετικούς σε κάθε ματς, αλλά κυρίως στην άμυνα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Από την πλευρά του ο Γιόβαν Τσρνιτς ανέφερε: «Είμαστε ουσιαστικά μια νέα ομάδα με τις αλλαγές, που έχουν γίνει, και χρειαζόμαστε χρόνο, για να καταφέρουμε να ενώσουμε όλα τα κομμάτια μαζί. Προπονούμαστε, όμως, πολύ καλά και αρχίζουμε να βρίσκουμε την χημεία μας όλοι μαζί. Είμαστε ενωμένοι και χαίρομαι, που πήραμε αυτή την νίκη».

Για τον πρώτο του καιρό στον Πανερυθραϊκό και τους στόχους της ομάδας: «Αυτός είναι ο λόγος, που βρίσκομαι εδώ, το να κερδίζουμε όλοι μαζί. Θέλω να κερδίζουμε και θα κάνω όσα χρειάζεται, για να το πετυχαίνουμε. Αν κερδίζουμε, είμαι χαρούμενος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Ηρακλής – ΝΕΜ για το 4ο εισιτήριο του Final4

Ο Ηρακλής και η ΝΕΜ διεκδικούν την 4η θέση στο Final 4. Με δύο αγώνες, έναν για τα play of…