Κεντρική Basket League Basket League: Ώρα «αιωνίων»

Basket League: Ώρα «αιωνίων»

Παναθηναϊκός Σλούκας

Η 15η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League πέφτει με τον καλύτερο ντέρμπι, με το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (22/01, 20:15).

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κάνει το 2χ2 κόντρα στον Ολυμπιακό και να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα; Θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να καλύψει το κενό του Φαλ και να πάρει τη ρενάνς για την ήττα στον 1ο γύρο στο ΣΕΦ; Αυτά είναι τα ερωτήματα που τις απαντήσεις έχουν μόνο οι πρωταγωνιστές και θα μας τις δώσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Και μπορεί το αβαντάζ της έδρας να μην έχει πλέον σημασία, έχουμε δει τα τελευταία χρόνια πως «σπάνε» πιο εύκολα από το παρελθόν, το μομέντουμ όμως για την πορεία και των δύο στην Ευρώπη και τη διαχείριση της ήττας είναι σημαντικό.

Στο παιχνίδι στο ΣΕΦ είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός 54-66, άρα ο Ολυμπιακός αν θέλει να βρεθεί πρώτος πρέπει να καλύψει και τη διαφορά των +12. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θέλει νίκη έστω και με έναν πόντο για να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα, τον Λευτέρη Μαντζούκα και τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Elite League: Το πρόγραμμα του Final four

Το πλήρες πρόγραμμα του final four της Elite League. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξε…