Κεντρική Basket League Basket League: Αυλαία στη 16η αγωνιστική

Basket League: Αυλαία στη 16η αγωνιστική

Μαρούσι Basket League

Τέσσερις αναμετρήσεις για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των εκπροσώπων μας στο BCL και η διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκα έχουν… υποχρεώσει τον ΕΣΑΚΕ να ορίσει τέσσερα παιχνίδια για σήμερα Σάββατο (27/01). Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Καρδίτσα στις 17:15 με το παιχνίδι Καρδίτσα – ΑΕΚ, με τον Ηλία Ζούρο να κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της “Βασίλισσας”.

Συνέχεια στο Λαύριο, όπου η τοπική ομάδα στις 18:00 φιλοξενεί τον Προμηθέα ο οποίος έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του BCL. Το Λαύριο από την άλλη προχώρησε σε ακόμα μία αλλαγή ξένου (Μάρεον Τζάκσον) και πρέπει να εντάξει και αυτόν στο σύνολο της ομάδας.

Σειρά στις 19:00 έχει ο αγώνα στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου το Περιστέρι υποδέχεται το Μαρούσι. Οι γηπεδούχοι πρέπει να ανασυνταχθούν μετά την ήττα στην παράταση από τη Χάποελ για το BCL, ενώ το Μαρούσι να δείξει πως έχει αφήσει πίσω του την ήττα στην εκπνοή του χρόνου από την Καρδίτσα και πως έχει τον χαρακτήρα να αντιμετωπίσει την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται στο ΣΕΦ στις 20:15, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι το φαβορί, κυρίως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δείχνει πως δεν διανύει καθόλου καλή αγωνιστική περίοδο και θα παραταχθεί χωρίς Τσαϊρέλη και Μπελιάουσκας ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει αλλά με τον νεοαποκτηθέντα Τάουνς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80 (vid)

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε Η Φενέρμπαχτσε έγραψε ιστορία, καθώς πήρε τη νίκη πρόκριση σ…