Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: «Οι αλλαγές στο Final Four και μετά ο τίτλος»

Αταμάν: «Οι αλλαγές στο Final Four και μετά ο τίτλος»

Εργκίν Αταμάν

Την πίστη του για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Final 4 εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν πρώτα ανέλυσε την εξέλιξη του αγώνα και στο τέλος δήλωσε πως θα δουλέψει την τελευταία φάση στο… Final Four για να περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο. Ο Παναθηναϊκός έκανε λάθη και έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη επί της Μπασκόνια, είπε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του κάνοντας αναφορά για το Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Μετά την πρώτη περίοδο ελέγξαμε το παιχνίδι και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, αλλά χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Μετά έπαιξαν πιο επιθετική άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπασκόνια άλλαξε την πεντάδα της και ξεκίνησε να παίζει δίχως φόργουορντ, χωρίς τον Μαρίνκοβιτς και έκανε αλλαγές στην άμυνα. Στην επίθεση βρήκε κάποια πολύ δύσκολα σουτ, θαύματα, σαν αυτά του Ντίεζ και του Μονέκε, που τους έβαλαν πάλι στο παιχνίδι. Και στο τέλος έβαλαν το καλάθι που τους έδωσε τη νίκη.

Αυτό είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές μπορεί να γυρίσεις από 20 πόντους, όπως έγινε στο Μονακό, και κάποιες να είσαι πάνω και με κάποια σουτ-θαύματα να χάσεις το παιχνίδι. Κάναμε λάθη και είχαμε την ευκαιρία, όπως στο αντιαθλητικό του Σλούκα και έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην τελευταία φάση: «Κάτι θα αλλάξουμε στο Final Four και στον τελικό θα πάρουμε τον τίτλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης. Κερδίζο…