Κεντρική Basket League Άρης – Κολοσσός Ρόδου 98-91

Άρης – Κολοσσός Ρόδου 98-91

ariskol jpg

Το θρίλερ της αγωνιστικής πήρε ο Άρης,

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδίες, ο Άρης λύγισε τον Κολοσσό Ρόδου με 98-91, μέσα στο Αλεξάνδρειο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μετά το αρχικό 2-0 του Κολοσσού με βολές του Ουτόμι, ο Άρης ήταν ασταμάτητος και με ένα επιμέρους 15-2 έφθασε σε διψήφια διαφορά στο 6′, με τον Χάρελ να διαμορφώνει το 15-4. Παρ’ όλα αυτά, οι Ροδίτες επέστρεψαν στο ματς με συνεχόμενα τρίποντα από τους Γκάουντλοκ και Πετρόπουλο, μειώνοντας σε 21-18 λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου, που έκλεισε στο +5 (23-18) .

Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη είχαν τον απόλυτο έλεγχο, στα μισά της δεύτερης περιόδου ξαναπήραν διψήφια διαφορά, με ηγέτες τους Μπλούμπεργκς, Σταρκ και Μπάνκστον να κάνουν όλη τη δουλειά επιθετικά. Ο Άρης έφθασε στο 51-40 στο 19′, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Κολοσσός ροκάνισε την απόσταση, με το ημίχρονο να κλείνει στο 53-48.

Στο ξεκίνημα του Β΄ μέρους, με τους Γκάουντλοκ, Πετρόπουλο και Κολοβέρο να εκτελούν τις επιθέσεις, η φιλοξενούμενη ομάδα έφερε το ματς στον πόντο με το σκορ να είναι στο 56-55 στο 23′. Ένα σερί 7-0 βοήθησε τον Άρη να ξεφύγει με +9 (68-59) στο 26′, αλλά η παραγωγικότητα των «κίτρινων» έπεσε αρκετά στη συνέχεια. Έτσι, οι Ροδίτες βρήκαν την ευκαιρία και μείωσαν σε απόσταση ενός καλαθιού στο φινάλε της τρίτης περιόδου, διαμορφώνοντας το σκορ στο 71-69. Oι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα, όμως τα τρίποντα των Περάντες, Καμαριανού και Μπιλλή κράτησαν σε απόσταση αναπνοής τον Κολοσσό. Ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά μεγαλύτερη των πέντε πόντων σε κανένα σημείο της τέταρτης περιόδου, όμως η ευστοχία του στις βολές έφερε το τελικό 98-91.

Τα δεκάλεπτα: 23-18,53-48, 71-69,

Δείτε εδώ τα στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…