Κεντρική Elite League Από τον Έσπερο Λαμίας στον Πανερυθραϊκό ο Μπρούερ (pic)

Από τον Έσπερο Λαμίας στον Πανερυθραϊκό ο Μπρούερ (pic)

ty brewer panerythraikos jpg

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάι Μπρούερ

Πανερυθραϊκός προχώρησε στην απόκτηση και δεύτερου κοινοτικού παίκτη για το δεύτερο μισό της σεζόν της Elite League. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάι Μπρούερ, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με τον Έσπερο Λαμίας.

Ο 24χρονος Αμερικανός μέτρησε σε 15 παιχνίδια με τον Έσπερο κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 1.5 κλέψιμο.

Αναλυτικά:

«Καλώς όρισες, Τάι!

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Τάι Μπρούερ, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όντας ο πρώτος αμιγώς Αμερικανός στην ιστορία του συλλόγου μας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ (3-4, 2.01), γεννημένος το έτος 2000, θα αποτελέσει το δεύτερο ξένο αθλητή του ρόστερ μας, ενισχύοντας τον νεανικό κορμό της ομάδας μας στα 23 του χρόνια και στην πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, η οποία άρχισε στην Elite League, καθώς στον πρώτο γύρο φορούσε την φανέλα του Εσπέρου Λαμίας.

Ο Τάι πραγματοποίησε τις σπουδές του και αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο UAB, στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα, με την ομάδα των Blazers να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του NCAA και τον ίδιο να τελειώνει τη σεζόν 2022-2023 με μέσο όρο 7.8 πόντων και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία τον βρήκε στην Elite League, όπου με τον Έσπερο Λαμίας σημείωσε κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.5 κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά παιχνίδι σε 15 ματς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού, ο Τάι Μπρούερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας, μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποτελώ κομμάτι αυτής της οικογένειας. Μου αρέσει πολύ η ενέργεια που βγάζει το νεανικό μας ρόστερ και το εξαιρετικό περιβάλλον, που έχει δημιουργηθεί από έναν άρτια οργανωμένο σύλλογο. Ανυπομονώ να κάνουμε όμορφα πράγματα στο παρκέ και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα, που χρειάζεται».

Καλωσορίζουμε τον Τάι στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα δώσουμε το 100% στο επόμενο»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμ…