Κεντρική Β' Εθνική Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Υποστολή σημαίας – «Κρεμμάει» τη φανέλα του ο Καλογεράκης

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Υποστολή σημαίας – «Κρεμμάει» τη φανέλα του ο Καλογεράκης

giorgos kalogerakis anagennisi arkaloxoriou jpg

Ο Καλογεράκης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Υποστολή σημαίας υπήρξε στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, καθώς ο Γιώργος Καλογεράκης αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής είναι παιδί της ομάδας, ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές της και αναμένεται να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας από άλλο πόστο τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Το «αντίο» είναι πάντα δύσκολο. Ποσό μάλλον σε ανθρώπους που στάθηκαν, στήριξαν και πίστεψαν στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα.

Ο Γιώργος Καλογεράκης πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενεργό δράση και να κρεμάσει τη φανέλα της Αναγέννησης, μετά τον τραυματισμό του. Ο παίκτης, παιδί του τόπου μας, ήταν ο πρώτος στην ομάδα που οραματίστηκε μαζί μας την πορεία της Αναγέννησης. Στήριξε και ευχόμαστε να συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον συλλογο από άλλο πόστο και τα επόμενα χρόνια.

Για εμάς Γιώργο θα είσαι πάντα ένα… κομμάτι της ομάδας. Η οικογένεια της Αναγέννησης θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την προσφορά σου.
Όσον αφορά την απόφαση του να σταματήσει την ενεργό δράση, ο Γιώργος Καλογεράκης είπε:

«Έπειτα από πολύ σκέψη και προσπάθεια έφτασε η ώρα να σταματήσω από την ενεργό δράση ως αθλητής της Αναγέννησης. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αλλά και οι τραυματισμοί μου δεν με αφήνουν να συνεχίσω.

Τα συναισθήματα μου είναι πολύ έντονα και δύσκολα μπορώ να τα εκφράσω αυτή τη στιγμή. Όμως το «ταξίδι» μου σαν παίκτης της Αναγέννησης έφτασε στο τέλος του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, @myron6 , @andreas_maragkakis, @manosdragazis, @nochillbill14_ αλλά και όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πάγκο της ομάδας αυτά τα χρόνια. Τον πρόεδρο @maragkakismanolis, την διοίκηση της ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες μου έναν έναν ξεχωριστά για όλες αυτές τις δυνατές στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τους εύχομαι καλή συνέχεια είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Τρίκαλα Basket – Νήαρ Ηστ 66-64

Προστάτεψαν την έδρα τους τα Τρίκαλα. Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, τα Τρίκαλα Basket νί…