Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζαλγκίρις – Παρτιζάν 85-93 (vid)

Ζαλγκίρις – Παρτιζάν 85-93 (vid)

IMG 3907 jpeg

Ακόμη μια σπουδαία νίκη σημείωσε η Παρτιζάν.

Την όγδοη νίκη της σε 14 αγωνιστικές της EuroLeague, σημείωσε η Παρτίζαν, πέρασε νικηφόρα από το Κάουνας (93-85) με κορυφαίο τον Κέβιν Πάντερ.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντιοβιτς μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 29-21. Με μπροστάρη τον Κέβιν Πάντερ, η Παρτιζάν κατάφερε να κρατήσει τη Ζαλγκίρις πίσω της. Η σερβική ομάδα χτύπησε στην αμυντική αδυναμία της λιθουανικής και την περιόρισε επιθετικά, με το πρώτο μισό να λήγει με σκορ 58-44.

Η Σέρβικη ομάδα έκανε πολύ σωστή  διαχείριση στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν άφησε τη Ζαλγκίρις να κλείσει την «ψαλίδα» της διαφοράς. Πιο συγκεκριμένα, στην εξίσωση μπήκε και ο Πέρι Ντόζιερ, ο οποίος φρόντισε μαζί με τον Πάντερ να κρατήσουν τη διαφορά σε… διψήφιες διαστάσεις. Και έτσι έγινε, αφού η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 76-64. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέχισε την πολύ καλή της εμφάνιση και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες να μένει πάντα… στο +10. Με τον πίνακα να δείχνει  93-85 όταν το τελευταίο μπάζερ ακούστηκε στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 44-58, 64-76, 85-93.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…