Κεντρική Β' Εθνική Βίκος Ιωαννίνων: Απέκτησε τον Στάθη Παπαδάκη (pic)

Βίκος Ιωαννίνων: Απέκτησε τον Στάθη Παπαδάκη (pic)

stathis papadakis vikos ioanninon jpg

Από τη Δόξα Λευκάδας στον Βίκο ο Παπαδάκης

Παίκτης του Βίκου Ιωαννίνων είναι με κάθε επισημότητα ο Στάθης Παπαδάκης. Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής αποφάσισε να μετακομίσει στην Ήπειρο και άφησε τη Δόξα Λευκάδας, με την οποία αγωνίστηκε στην Elite League στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση των Vikos Φalcons ενισχύει το ρόστερ της ομάδας μας και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο forward Στάθη Παπαδάκη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2023-24.

Ο Στάθης έχει ύψος 2,03 και διακρίνεται για το καλό του περιφερειακό σουτ κυρίως έξω απο τα 6,25.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League, πρωτάθλημα στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας.

Ο Παπαδάκης, έχει περάσει στο παρελθόν από αρκετές ομάδες, αρχικά στον Ίκαρο Καλλιθέας, από εκεί στην Α2 με το Περιστέρι, στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στο Ηράκλειο, τον Πρωτέα Βούλας, τον Μίλωνα, το Παλαιό Φάληρο και τον ΑΟΚ Χανίων.

Στάθη, καλωσόρισες στα Ιωάννινα και σου ευχόμαστε υγεία και και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ερμής Αργυρούπολης: Παρέμεινε στον πάγκο ο Γκαναβίας (pic)

Συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης ο Γκαναβίας Στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης θα…