Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τόπιτς: «Αν μου πει ο Σφαιρόπουλος να πεθάνω στο παρκέ, θα το κάνω»

Τόπιτς: «Αν μου πει ο Σφαιρόπουλος να πεθάνω στο παρκέ, θα το κάνω»

Νίκολα Τόπιτς

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο, είναι ο Νίκολα Τόπιτς.

Ο Νίκολα Τόπιτς ζει το όνειρό του και δηλώνει έτοιμος για όλα και πως πάντα θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο 18χρονος Σέρβος γκαρντ ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα, είπε αντίο στη Μέγκα στην οποία είχε δοθεί δανεικός και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σαμπάζ Νέιπιερ, και την ίδια στιγμή να καθιερωθεί στον Ερυθρό.

Δηλώνει μάλιστα πως είναι έτοιμος να κάνει όποια θυσία του ζητήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς αυτός πίστεψε στον νεαρό και τον κάλεσε στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Τόπιτς:
«Το όνειρό μου εδώ και πολλά χρόνια ήταν να παίξω για τον Ερυθρό Αστέρα. Μεγάλωσα ως οπαδός της ομάδας. Θα σημαίνει τα πάντα για εμένα να παίξω μπροστά από 20.000 οπαδούς. Δεν μπορούσα να πω όχι στο να παίξω στη Euroleague.

Είναι μεγάλο ρίσκο αλλά είμαι έτοιμος. Πιστεύω 100% στον εαυτό μου. Ο πατέρας μου, ο ατζέντης μου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και εγώ καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να επηρεάσει τις πιθανότητές μου για το draft αν δεν τα πάω καλά. Είμαι όμως έτοιμος να συμμετάσχω και να «παλέψω».

Ό,τι και να πει ο Σφαιρόπουλος θα το κάνω. Αν μου πει να πεθάνω πάνω στο παρκέ, θα πεθάνω. Οτιδήποτε χρειάζεται ο προπονητής, θα προσπαθήσω τα μέγιστα ώστε να το κάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Οι διαιτητές του Ρεάλ – Παναθηναϊκός

Ανακοινώθηκαν οι τρεις διαιτητές του τελικού της Euroleague. Γνωστοί έγιναν οι τρεις διαιτ…