Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Το All Star Game…. ενώνει

Το All Star Game…. ενώνει

larentzakis papanikolaou sloukas jpg

Το All Star Game δεν βλέπει χρώματα… Έχει αχρωματοψία.

Δεν είναι τυχαίο που το All Star Game ονομάζεται αλλιώς «η γιορτή του μπάσκετ». Σε μια γιορτή που δεν διακρίνονται ομάδες, δεν διακρίνονται χρώματα, είμαστε ΟΛΟΙ μια οικογένεια. Και δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας.

Τους πρώην συμπαίκτες του συνάντησε και χαιρέτησε ο Κώστας Σλούκας. Παπανικολάου και Λαρεντζάκης τον αγκάλιασαν, παρότι πλέον ανήκει στο στρατόπεδο του «αιωνίου» αντιπάλου. Ο Σλούκας, μάλιστα, χαιρέτησε και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ όταν η μικρή κόρη του «Παπ» αρνιόνταν πεισματικά να αφήσει τον μπαμπά της να επιστρέψει στο γήπεδο, χρειάστηκε η βοήθεια από τον Σλούκα κι η επίκληση της δικής του κόρης, για να πειστεί να επιστρέψει στη θέση της.

larentzakis papanikolaou sloukas jpg webp

Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε και συνομίλησε με τον Εργκίν Αταμάν… Να υπενθυμίσουμε ό,τι οι δύο εκ των κορυφαίων προπονητών του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκας τις προάλλες ήταν μαζί και δείπνιζαν.

bartzokas ataman jpg webp

Το All Star Game δεν είναι μόνο ένας θεσμός του μπάσκετ. Το All Star Game βρίσκεται εδώ για να ενώσει το μπάσκετ και να στείλει μηνύματα για όσους έχουν ανοιχτούς δέκτες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …