Κεντρική Ασίστ Shadow Στους London Lions ο Νίκος Λινάρδος (pics)

Στους London Lions ο Νίκος Λινάρδος (pics)

Λινάρδος, Καλτσίδου

Καλεσμένος της Στέλλας Καλτσίδου, ήταν ο Νίκος Λινάρδος.

Η Στέλλα Καλτσίδου από πέρυσι έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των London Lions κι η πορεία της είναι εξαιρετική. Μια γεύση από το βρετανικό πρωτάθλημα και τους London Lions πήρε ο Νίκος Λινάρδος, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο και έλαβε πρόσκληση από την Ελληνίδα κόουτς, για να παρακολουθήσει έναν αγώνα τους.

Νίκος Λινάρδος

Αυτή τη στιγμή οι Lions βρίσκονται στην κορυφή του Αγγλικού πρωταθλήματος με σκορ 6-0, ενώ αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση των ομίλων του Eurocup γυναικών. Σε ότι αφορά το γήπεδο… το Cooper Arena, είναι εντυπωσιακό χωρητικότητας 7.000 θεατών.

london lions wom jpg webp

Ο σύλλογος London Lions, ο οποίος έχει ιδιοκτήτες μια Αμερικανική Ασφαλιστική εταιρία, έχει κι ανδρική ομάδα, η οποία επίσης διαγράφει πολύ καλή πορεία στο Αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και το Eurocup. Βίοι παράλληλοι για γυναίκες και άνδρες. Όσο για τον κόουτς Λινάρδο, η κόρη του η Μελίσσα δουλεύει στην GLAXO GSK στο Λονδίνο κι έτσι το συνδύασε, προκειμένου να δει την κόρη του, αλλά και να συναντήσει την Ελληνίδα συνάδελφό του. Η Μελίσσα ανέβασε και σχετική φωτογραφία, στον λογαριασμό της στο instagram.

linardos london lions1 jpg webp

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…