Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 88-73 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 88-73 (vid)

Real bayern 1 jpg

Ξεπέρασε το εμπόδιο και της Μπάγερν η Ρεάλ.

Ένα ξεσπασμα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ήταν αρκετό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 88-73 και πήραν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιουλ, ο οποίος αποδεικνύει ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί.

Η Ρεάλ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 8-0! Η Μπάγερν ύστερα από το κακό της ξεκίνημα κατάφερε να βρει ρυθμό. Οι Γερμανοί χτύπησαν μέσα στο καλάθι και γρήγορα έφεραν στα ίσια το παιχνίδι (10-10) με πρωταγωνιστή τον Μπόνγκα (7 πόντοι). Οι Γερμανοί συνέχισαν την αντεπίθεση τους και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (12-15). Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα και έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (19-23).

Οι Μαδριλένοι σταδιακά ανεβασαν την απόδοση τους και άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο στο παιχνίδι. Η άμυνα τους εσφιξε και από το -4 βρέθηκαν γρήγορα στο +6 (37-31). Η Μπάγερν έμεινε κοντά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο ματς (42-37).

Η Ρεάλ στο τρίτο δεκάλεπτο πήρε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (57-47), αλλά η Μπάγερν αποδείχθηκε σκληροτράχυλη. Με τον Έντουαρντς να παίρνει φωτιά και να βάζει συνεχόμενα καλάθια κατάφερε να ρίξει τη διαφορά και να μείνει κοντά στο σκορ (63-57).

Η Ρεάλ, όμως, δεν είχε όρεξη να κινδυνέψει και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου τελείωσε το ματς. Ο Γιουλ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 18 (77-59) και εκεί έβαλε φρένο στις ορέξεις των φιλοξενουμένων. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα. Η ομάδα της Μαδρίτης είχε τον έλεγχο, κράτησε το προβάδισμα της και πήρε ακόμη μια νίκη (88-73).

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 42-37, 63-57, 88-73

Δειτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Αποβλήθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Αποβλήθηκε στο 13’ με δυο τεχνικές ποινές ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Την έκρηξη και την αποβολή…