Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Δια βίου αποκλεισμός σε οπαδό για ρατσιστική επίθεση

Ολυμπιακός: Δια βίου αποκλεισμός σε οπαδό για ρατσιστική επίθεση

Ζοσέφ Μπισάνγκ

Ο Ολυμπιακός απαγόρευσε δια παντός την είσοδο στον φίλαθλο, που έκανε ρατσιστική επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα μετά την καταγγελία του διαιτητή, Τζόσεφ Μπισάνγκ, για ρατσιστική επίθεση στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βαλένθια. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εντόπισε άμεσα τον δράση και του απαγόρευσε δια παντός την είσοδο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Μπισάνγκ λίγο πριν το φινάλε του ματς διέκοψε το παιχνίδι και ενημέρωσε τους συνάδελφους του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδό δίπλα στο παρκέ. Το συμβάν σημειώθηκε μάλιστα στο φύλλο αγώνα, κάτι που μπορεί να επιφέρει μέχρι και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός άμεσα έδειξε τα αντανακλαστικά του και αφαίρεσε από τον συγκεκριμένο φίλαθλο το διαρκείας του και του απαγόρευσε την είσοδο στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του «φιλάθλου» της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/5)

Τα φώτα στην Πάτρα Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (23/5). Το …