Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Όχι της ΕΛ.ΑΣ. στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Όχι της ΕΛ.ΑΣ. στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός ΣΕΦ

Απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Η ΕΛ. ΑΣ έβαλε φρένο στη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλία για το ματς με την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League την Κυριακή (11/12). Με ανακοίνωση που εξέδωσε η  Γ.Ε.Δ Θεσσαλίας ενημέρωσε τον κόσμο πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Όπως καλά μπορεί να καταλάβει κανείς, ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξαν και όσα έγιναν χθες (07/12) στο «Μελίνα Μερκούρη» και τις μαζικές προσαγωγές οπαδών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός εξαιτίας ρίψης ναυτικής φωτοβολίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στους δύο ομίλους με τα play off

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στον 2ο όμιλο της National League 1. Τα play off συνεχίζονται στ…