Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Έχουμε ένα μεγαλο πρέπει…» (vid)

Μπαρτζώκας: «Έχουμε ένα μεγαλο πρέπει…» (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

Για το «πρέπει» του αγώνα με τη Βιλερμπάν μίλησε ο Γιώργος Μπαρτώκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στη Λυών, τη Βιλερμπάν (22/12, 20:45) για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά την ήττα από τη Βίρτους, έχει ιδιαίτερη σημασία και μπροστά από την ομάδα υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει», όπως είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
«Μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μπαίνεις στην επόμενη προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Είναι μια ήττα που μας στενοχώρησε πολύ. Ελέγχαμε το παιχνίδι για τριανταενιάμιση 39,5 λεπτά, όμως, στο τέλος πήραμε λάθος αποφάσεις και χάσαμε το ματς. Όμως, αυτή είναι η ζωή μας. Έχουμε αμέσως υποχρέωση. Παίζουμε με τη Βιλερμπάν και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό.

Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πρέπει στο κεφάλι μας. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα που την κερδίζεις εξ’ ορισμού. Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα που έχασε από την Άλμπα το επιβεβαιώνει αυτό. Γενικά πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα περάσουν περιόδους που θα κερδίζουν συνέχεια ή θα χάνουν συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις και στις δύο περιπτώσεις να είσαι μετριοπαθείς, στην περίπτωσή μας να αναλύσουμε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση μας και μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…