Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπάγερν Μονάχου – Μονακό 80-91 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Μονακό 80-91 (vid)

Fransisko bayern monaco jpg

Με το διπλό στις αποσκευές της φεύγει από τη Γερμανία η Μονακό

Εύκολο έργο είχε στη Γερμανία η Μονακό. Οι Γάλλοι είχαν τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και νίκησαν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία την Μπάγερν Μονάχου με 91-80. Μάικ Τζέιμς και Οκόμπο αποτέλεσαν το δίδυμο φωτιά των φιλοξενουμένων, το οποίο τους οδήγησε στη νίκη.

Η Μονακό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και γρήγορα πήρε τα ηνία του σκορ (2-11). Η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση και με επί μέρους σκορ 12-4 πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (14-15). Οι Γάλλοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ (14-17).

Ο Οκόμπο το πήρε προσωπικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Γάλλος έκανε ότι ήθελε, πέτυχε εννιά σερί πόντους και έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα (20-32). Από εκείνο το σημείο οι Γάλλοι δεν ξανά κοίταξαν πίσω. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σταθερά τα ηνία και κράταγα σε απόσταση την Μπάγερν (31-46).

Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και έφτασε ακόμη και τους 20 πόντους (36-56). Η Μπάγερν αποδείχθηκε πεισματάρα. Οι Γερμανοί με συνεχόμενα τρίποντα κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ρίχνοντας τη διαφορά στους 7 (60-67). Μάικ Τζέιμς και Οκόμπο ήταν οι ηγέτες της Μονακό και το απέδειξαν. Οι δύο παίκτες είχαν μαζί 37 πόντους και έβαλαν στοπ στην αντεπίθεση των Γερμανών (64-72).

Η Μονακό δεν επετρεψε ξανά στους Γερμανούς να πλησιάσουν και καθαρισε το ματς (67-83). Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι Μονεγάσκοι πήραν τη νίκη με (80-91).

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 31-46, 60-67, 80-91

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…