Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω»

Μιλουτίνοφ: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επανέλθω»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στην αγωνιστική του κατάσταση αναφέρθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στη media day του Ολυμπιακού πριν το ματς με την Μπάγερν, αύριο (07/12, 21:15) στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική του κατάσταση, όσο στην ομάδα αλλά και τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:
Αναφορικά με το ματς με την Μπαγέρν: «Περιμένουμε ένα δύσκολο και καλό αντίπαλο. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν, οπότε θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή δυνατά στην άμυνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Πετρούσεφ: «Έδειξε την περσινή σεζόν και το καλοκαίρι, πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πολύ και ελπίζουμε ότι θα παίξει σύντομα και θα είναι μέλος της ομάδας, επειδή τον χρειαζόμαστε».

Για το ρόστερ: «Ελπίζουμε πως και ο Γκος θα είναι σύντομα μαζί μας. Θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να πάμε».

Για τον ίδιο: «Είμαι λίγο εκτός ρυθμού, λόγω του τραυματισμού. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση και έρχονται καλύτερες ημέρες για εμένα. Είμαι θετικός και έχω αυτοπεποίθηση».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορεί να φταίει το Παγκόσμιο, μπορεί κάποιος να είναι άτυχος. Ελπίζω για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς, οι τραυματισμοί να τελειώσουν και όλες οι ομάδες να έχουν διαθέσιμους τους παίκτες τους. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…