Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιχαΐλοβιτς: «Έχουμε φιλοδοξίες – Θέλουμε να πάμε όλο τον δρόμο»

Μιχαΐλοβιτς: «Έχουμε φιλοδοξίες – Θέλουμε να πάμε όλο τον δρόμο»

Οστόγια Μιχαϊλοβιτς

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για το μπάτζε της ομάδας.

Αποκαλύψεις για τις φιλοδοξίες, το μπάτζετ αλλά και το… νοικοκύρεμα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρος της Σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς . Αποκάλυψε πως η Παρτιζάν έχει ένα από τα οκτώ ακριβότερα μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκα και το πιο ακριβό στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οστόγια Μιχαΐλοβιτς:
«Φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία της Παρτιζάν επειδή έχουμε τόσες φιλοδοξίες που θέλουμε να πάμε όλο το δρόμο και στις δύο σημαντικότερες διοργανώσεις. Το μπάτζετ μας είναι μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων στην EuroLeague. Έχουμε διαθέσει 20 εκατομμύρια ευρώ για ολόκληρο τον οργανισμό, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 8 εκατομμύρια που πήγαν στην αποπληρωμή χρεών.

Έχουμε ήδη πληρώσει 5 εκατομμύρια σε φόρους. Έχουμε ακόμη ανεξόφλητο χρέος 3 εκατομμυρίων. Θα δανειστούμε κάτι, ένα μακροπρόθεσμο δάνειο και θα ρυθμίσουμε το υπόλοιπο χρέος. Τους τελευταίους μήνες πληρώσαμε 5 εκατομμύρια ευρώ φόρους στο κράτος. Πληρώνουμε τακτικά το φόρο και τακτοποιούμε όλες τις άλλες οφειλές. Όταν πληρώσουμε άλλα 3 εκατομμύρια δεν θα έχουμε πλέον χρέη. Θα είμαστε ο πιο σταθερός σύλλογος στην Ευρώπη όσον αφορά τα οικονομικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ερμής Αργυρούπολης: Παρέμεινε στον πάγκο ο Γκαναβίας (pic)

Συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης ο Γκαναβίας Στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης θα…