Κεντρική Basket League Αγώνες Καρδίτσα – Ολυμπιακός 54-83

Καρδίτσα – Ολυμπιακός 54-83

Brazdeikis olympiakos karditsa 1 jpg

Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός

Εύκολο βράδυ είχε ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα. Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα επικράτησαν εύκολα της τοπικής ομάδας με 83-54. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και ξεκούρασε παίκτες ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα. Ο Μιλουτίνοφ έκανε όργια στην αναμέτρηση και τελείωσε το ματς κάνοντας ένα εντυπωσιακό double double (21 πόντοι – 21 ριμπάουντ).

Ο Λουκ Σίκμα ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Ολυμπιακό και γρήγορα έφτασε τους πέντε πόντους (4-10). Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να εκδηλώνουν γρήγορες επιθέσεις (6-12). Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο στο ματς και χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα έχτισαν διαφορά 9 πόντων (13-22).

Ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς και για πρώτη φορά πήρε διψήφιο προβάδισμα (13-24). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο, έκαναν ότι ήθελαν και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 19 (18-37). Η Καρδίτσα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό, πελαγοδρομούσε επιθετικά και έχασε την επαφή με το σκορ (18-41). Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι ερυθρόλευκοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας άνετο προβάδισμα (28-44).

Ο Κάνααν πήρε φωτιά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και με συνεχόμενα τρίποντα έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά πανη από τους 20 (33-57). Η εικόνα παρέμεινε ίδια, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο (41-65).

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Ο Ολυμπιακός κράτησε εύκολα τα ηνία του σκορ, με την Καρδίτσα να μην μπορεί να πλησιάσει μέχρι και το τέλος (54-83).

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 28-44, 41-65, 54-83

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …