Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης τέλος από Φενέμπαχτσε

Ιτούδης τέλος από Φενέμπαχτσε

Δημήτρης Ιτούδης

Η συνεργασία του Δημήτρη Ιτούδη με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας δεν ήταν ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ομάδας και την παρουσία της σε τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και Ευρωλίγκα και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό νωρίτερα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ιτούδη θα ολοκληρωνόταν φέτος (2024), στο τέλος της σεζόν.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η ήττα από την… αποδεκατισμένη Εφές, δεύτερη συνεχόμενη στο τουρκικό πρωτάθλημα και τέταρτη σερί σε Ευρωλίγκα και Τουρκία. Μάλιστα τα Μέσα της γείτονας χώρας αναφέρουν πως η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Ιτούδη υπήρχε και από τη στιγμή που έγινε γνωστό το φραστικό επεισόδιο με γείτονά του, για μια θέση πάρκινγκ. Ο Έλληνας τεχνικός δικαιώθηκε καθώς η εισαγγελία δεν άσκησε δίωξη.

Η έκταση που είχε πάρει το θέμα, είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των διοικούτων τη Φενέρ και σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα, το κλίμα για τον Ιτούδη χάλασε σε μεγάλο βαθμό. Άλλωστε όταν ξεκίνησε αυτή η συνεργασία, οι σκέψεις ήταν άλλες. Το μπάτζετ που είχε στα χέρια του και οι φιλοδοξίες που υπήρχαν δεν δικαιώθηκαν σε καμία περίπτωση, και ήταν πολλοί αυτοί που έλεγαν ότι η συνεργασία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Τζιρόνα: «Έδεσε» τον Κατσικάρη

Μένει στην Τζιρόνα ο Κατσικάρης. Στον πάγκο της Τζιρόνα θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζ…