Κεντρική Γ' Εθνική Ίκαρος Καλλιθέας: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Ίκαρος Καλλιθέας: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

ikaros g ethniki copy 1

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είχε ο Ίκαρος Καλλιθέας

Ίκαρος Καλλιθέας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ηλυσιακό, καθώς ηττήθηκε με 78-77. Η ομάδα της Καλλιθέας έχει, όμως, σοβαρά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης και μετά το ματς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει ότι γι ακόμη μία φορά είναι στο «ίδιο έργο θεατές».

Ο Ίκαρος σημειώνει ακόμα ότι οι δύο διαιτητές ξεπέρασαν τον εαυτό τους και αναγκάστηκαν να εκτεθούν όσο πήγαινε για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Ηλυσιακός- ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 78-77.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ!!!

Η ομάδα μας με στοχευμένη τακτική σε όλο τον αγώνα ακολουθούσε το σκόρ και τη κατάλληλη στιγμή έκανε την αντεπίθεση της, όμως λογαριάσαμε χωρίς τους διαιτητές του αγώνα ! Όσο κι αν είμασταν προετοιμασμένοι για το τρόπο που θα μας αντιμετώπιζαν ο κος ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,αναγκαστηκαν να ξεπεράσουν τον εαυτο τους και να εκτεθούν όσο πήγαινε αρκεί να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Ειδικά ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος είχε συμμετοχή στο έγκλημα ΚΑΙ της πρώτης αγωνιστικής με το ΑΣ ΠΕΡΑ.

Για άλλη μια φορά καλούμε τη ΚΕΔ ΕΟΚ να επαναξιολογήσει την ικανότητα και τις προθέσεις κάποιων διαιτητών, είμαστε πεπεισμένοι πια πως δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλυσιακού…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…