Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης 58-72 (vid)

Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης 58-72 (vid)

hezonja jpg

Χεζόνια λαμπρός οδηγεί τη Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης (72-58) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και έφτασε στη νίκη (72-58), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι παίκτες του Τσους Ματέο πλέον έχουν ρεκόρ 14-1 στη διοργάνωση, ενώ οι Σέρβοι μετρούν 5 νίκες και 10 ήττες. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριο Χεζόνια που έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση με 17 πόντους, ενώ πολύ καλή δουλειά έκανε ο Βίνσεντ Πουαριέ με 14 πόντους.

Από τον Ερυθρό Αστέρα ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε 14 πόντους και 5 ασίστ και ο Λούκα Μίτροβιτς που έφτασε κι εκείνος τους 14 πόντους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Άλλωστε, οι συνολικά 27 πόντοι των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο εξηγούν και τον λόγο της ήττας των Σέρβων.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Φακούντο Καμπάτσο αποθεώθηκε από τον κόσμο και βραβεύτηκε από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για την προσφορά του στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 34-45, 45-61, 58-72.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επίσημη η επέκταση του Χάουαρντ

Ο Μάρκους Χάουαρντ και επίσημα συνεχίζει στη Μπασκόνια. Ο κάτοχος του βραβείου “Αλφό…